Länge sedan sist.

Har inte kunnat hålla koll på allt som hänt sedan sist.Det har tillkommit en del barnbarnsbarn. Det är 17 vid det här laget. Barndop blev vi snuvade på i.o.m bussarnas inkränkthet.
Vi fick samlas en hel del i sommar när min svåger hade gått bort.Umeborna var inte här då.
Krämporna har börjat höra av sig.Mina händer domnade och värkte på nätterna hade svårt att sova. Så var nageltrång. Fick tid för att operera bort naglarna, men när jag kom till läkaren sa jag, strunta i naglarna ge remiss för mina händer i stället. Jag hade så besvärligt med händerna så jag tänkte, låt naglarna trängas.
Har opererat en hand väntar på operation av andra handen. Skulle tro att det blir snart.
När man blir äldre så ,kommer olika krämpor smygande efter varandra. Men kan inte klaga , det finns människor som har det mycket värre. Jag sörjer mitt potatis- och grönsaksland. Det blev inget i sommar. Mina barn har varit mycket hemma på helgerna och hjälpt mig när jag haft det som svårast. Yngsta tjejen har varit hemma från Göteborg på semester. Semester kan man knappast kalla det. Hon jobbade för fullt hela tiden. Så har jag haft Johan ,barnbarn, som hjälp i nästan 2 månader.Erik med de övriga 2 boysen har varit hemma ett tag.
Det är alltid roligt när barnen är hemma. Det blev på en gång så tomt när de for i onsdags. Det blev slut på fiskandet. Johan och jag har varit nere vid älven och fiskat. Det här blev nästan som en dokumentär. Mina tjejer tycker inte om dokumentärer, så det blir säkert tråkigt att läsa detta. Nu när jag kommer igång ska det väl bli lite mera fantasi i mina bloggar. Ha det gott! Stoppa om er det blir kallt i natt. Hej, svejs!

Kommentarer
Postat av: Kajsa

Vd roligt att mamma kommit i gång med skrivandet igen!

2012-08-19 @ 21:52:39
Postat av: Laila

hejsan!

Tack för senast <3

va roligt det måste vara Å skriva blogg,framförallt roligt att läsa:D kanske jag också skulle göra ett försök,men hur går det till att börja!!!?

kram /Laila

2012-08-19 @ 21:59:49
Postat av: Cessi

Längtar hem till dig och pappa när jag läser.

2012-08-19 @ 22:18:30
Postat av: elli

Jag älskar dokumentärer!!!!

2012-08-20 @ 20:58:59
Postat av: Erre

Det var mysigt hos er. Ska försöka komma några dagar när pojkarna har höstlov.

2012-08-22 @ 21:00:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback