Kung i baren.

Hej! Idag är det väldigt milt men halt ute. Jag har varit till Pellohallen. Det var ju ganska nöjsamt. När jag kom hem fick jag se fullt med renar på vår åker. Jag var tuff och modig de var ju ganska långt borta. Jag ställde mig vid vägkanten och svor skrek och stampade. En av renarna blev lite intresserad och började komma åt mitt håll. Jag fann det för gott att gå in.
Jag har skottat bort plogkanten, skottat framför magasinet strukit kläder och kokat lingonsylt. Tänk vad flitig jag är !
I morgon ska Alice och jag till Övertorneå. På torsdag ska jag vara hela dan i Övertorneå.
Det är utvecklingsdag för nyvalda styrelseledamöter inom PRO. Det är representanter från hela Norrbotten som deltar. Vi håller till på Folkets hus.
På lördag är vi bjudna på fest till Folkan här. Kl.fem börjar det med middag. Det blir underhållning ,allsång ,dans och BAR:
Vet ni vem som ska stå i baren . Jo det är jag. Från Åtta till tio. Det ska vara tre olika drinkar , som folk får köpa. Jag sa att jag måste ju recept så jag hinner träna. Det är jaktlagen och Pello IF tillsammans som fixar det. Jag sitter ju i styrelsen så jag måste ju dra mitt strå till stacken. De vet antagligen att jag är en hejare på drinkar.
Annars då? Jag tycker fortfarande att det mesta är tråkigt, men det är säker årstiden.
Så mycket har ju hänt inom ett år så det tar nog tid innan man släpper det.
Jag förstår att alla mina babysar är mäkta stolta över sin mor som till synes stiger i graderna. Slutar nu, ska titta på fotbollsgalan.
Hej svejs i baren. Kommentera mera.

tre gånger tur och retur.

Ute har snön lagt sig, men inte jag. Det är bara en halv timme sedan ssom det regnade.
Ja, vad har hänt sedan sist?
I onsdags var jag på bingo. Fick ett sms tog upp telefonen och läste . la den på hyllan under disken, stängde förstås av den så att den inte skulle störa. När jag kom hem började jag söka efter min mobil. Sökte säkert i två timmar, tills jag kom ihåg att jag lämnat den på folkan. Nåväl på fredag fick jag tillbaka den och där hade jag en massa sms.
Mina resor till Pellohallen fortsätter. Några resor tycker jag att jag ska unna mig, Det räckte inte med en resa i fredags. Det blev tre resor. Jag hade glömt än det ena än det andra. Jag mötte en person som tyckte att jag var flitig på att motionera, hon visste inte att det var hjärnan jag behövde motionera. Jag mötte denna människa alla tre gånger, så hon var också flitigt i farten. Vad det var jag hade glömt varje gång skriver jag inte, därför att lillflickan i Gbg läser det här och hon är ganska nyfiken.
Jag skulle hämta tipskuponger också, men när jag kom hem hade jag inga. Då kom jag ihåg att jag hade lagt dem i brevlådan på Pellohallen.
Men det är ganska roligt att gå omkring på Pellohallen, de har gjort om lite där och fått hem en massa nya spännande saker. Sen brukar jag passa på att läsa tidningar där och smaka på en och annan godis. Man får ju vara lite smart.
Jag matar kråkor, skator ekorrar och fem rådjur, så ni förstår att jag har det snärjigt.
Idag har jag varit och klippt mig och varit till Pellohallen två gånger, men en gång åkte jag bil.
I morgon ska jag åka till min kompis med 11:a bussen. Hon fyller år. Hon bor i Neistenkangas så det blir inte så lång busstur.
På lördag ska jag till Hedenäset på begravning. Vi blir 5-6 stycken så vi ska ta en liten buss.
Har skickat paket till lillan i dag. Hon tror att hon vet vad som finns i det men jag har hittat på en del saker jag sagt åt henne.
Jag tycker att det är en trist del på året nu, man blir lite deppig, men mina resor neråt byn håller humöret uppe. Jag har sökt igenom hela huset efter en promenadsko, men hittar den inte, den måst ha åkt med soporna.

En sak är bra när det kommit snö. Jag kan se spår , och vet då om det finns renar i farten.

Apropå spindlar, nu skojar jag inte. Jag gick ut på verandan på folkan och tro det eller ej där hängde en spindel i en not mitt framför näsan på mig.. Nu till sagan.

Spindeln hade en vacker ,skimrande slöja om sig. Det var nämligen en flicka. Hon var väldigt vacker med långa ögonfransar och blå strumpeband.hahaha.

Nu ska jag gå och knyta mig , det är ju en dag i morgon också. Förlåt att jag svamlat lite, men jag kan inte låta bli.

Hej, svejs, kommentera gärna. Jag måste typ fokusera mig på vad jag typ ska fixa i morgon.