Kattverkstad.

I min verkstad finns nu Klunsen, Snövit,Persa och Busan. De har varit i slagsmål så de har några små skavanker knappt synliga. Snart kommer Mjukis till samlingen och då ska jag vakta dem lite mer så att de inte börjar bråka. Det är garnstumpar och sidenband strödda över hela bordet men jag och kattorna har roligt. Jag kopplar av med att sticka på ett par sockar.
Ingen av kattorna är lik denandra. De är högt personliga.
Jag far ju förstås på mina turistresor till Pellohallen.
Förra veckan hade jag handlat en hel del, ryggsäcken var full. Jag var färdig i affären och gick ut. Färdig trodde jag. När jag kom till sparken upptäckte jag att jag hade den tomma varuvagnen med mig. Jag tittade mig omkring i hopp om att ingen skulle se mig. Men ack vad jag bedrog mig. En bekant ropade och undrade om jag var på väg till Övertorneå för att fylla på den tomma vagnen, eller tänkte du ta med den hem. Usch vad jag skämdes.
Sen hade jag varit på GK och handlat . Jag köpte bl.a drickor. Jag vandrade omkring i affären. Jag undrade varför drickorna stod på disken.
Jag gick ut. Då ropade de på mig , ska du inte ta med dig varorna. Visst sa jag. Det var mina drickor som stod kvar på disken. Det är lite genant att kråkorna ropar på mig när jag är ute. Nu mera säger jag ingenting åt dem, för tänk om någon skulle höra det. Nu får det vara nog för i kväll. Måste se till att mina småttingar inte bråkar. Ha det bra  alla ni som läser mina rader.
Hej, svejs i vårsolens glans ! Det har varit riktigt vårväder idag. 

Jag vet inte, E och 0

Hej. Nu tror ni väl att loftet är fullt av tomtar? Nej de har ätit ihjäl sig på gröt och vaknar först till nästa jul.
Jag vet inte är den vanligaste meningen, E vanligaste bokstaven, 0 vanligaste siffran. Det hörde jag på radion. Nuvill jag berätta om några böcker jag läst. Stjärnesyster: Sophie Brahe levde på 1500-talet. Hon var syster till astronomen Tycho Brahe och var mycket väl bevandrad i astronomi. Då gråter änglarna, Marianne , en verklighetsskildring om Jehovas Vittnen. Mitt sargade hjärta en dokumentär om judeförföljelsen.
Den vita massajens dotter också en verklighetsskildring. Bra böcker alla men tunga att läsa. Tog därför och läste två böcker av Cathrine Cookson.
Lättlästa, handlar om förbindelser mellan "hög och låg".
Tycker ni att det är tråkigt att läsa sluta då, för jag fortsätter att vara tråkig.
Tittade på Super Nanny. Jag blev så arg när jag såg hur barnen skrek och levde rövare och det var mamman som fick ta emot allt. Pappan tänkte inte på hur det var. Nanny lärde dem att de skulle dela på uppgifterna, alltså föräldrarna, ta hand om dem ochofta leka med dem utan att ge dem en massa saker.Hade jag haft de där barnen skulle jag ha smiskat dem. Nanny redde upp allt.
Förra helgen var en av mina babysar här med en minibabys. De hjälpte mig med allt möjligt. Bl.a julgranen. Förr om åren stod granen var till påska, då hade den inga barr. Ja, den här granen har barren kvar.
Jag gör utflykter till Pellohallen, man ser ju ganska många människor där. Här ser jag en ekorre då och då och någon enstaka som stavar förbi.
Torsdagar har vi kvinnoträffar vi var åtta st. sist. Någon föreslog att den som tar bröd med sig tar bara en sort. Men se , det ville inte jag. Jag tycker om att fika, och så kanske jag vill bravera med mycket fika.
Alla hade inte handarbete med. De stickade sockar och vantar. Jag stickar kattor. Den som är snäll kanske får en katt.
En dag när jag for till Pellohallen gick jag i egna tankar. När jag kom till korsningen hoppade jag till. Jag tyckte att det var en sköldpadda mitt på vägen. Jag vet inte vad jag fick det ifrån. I alla fall tänkte jag att jag måste rädda den. Jag sprang fram och fick tag i en plastpåse som hade blåst upp. Jag började skratta för mig själv och tänkte bara, skönt att ingen såg det här.  Nu är det älgar häromkring. det har varit en på gården i natt. På ängen stod tre stora älgar. Jag höll ögonenpå dem , för jag ville inte ha sällskap till Pellohallen. Jag hade inga kuligheter idag och fantasin tryter,
men jag hoppas att ni vill kommentera.
Hej svejs bland snödrivorna. Ni syns i alla fall.