Trytande fantasi.

Var väldigt ivrig på att skriva en blogg,och tänkt ut vad jag skulle skriva, och med ens är huvudet tomt.
Men jag har ialla fall haft en rolig och skön helg hos Granviks. Fick se ett stiligt barnbarn i studentmössa.Pontus var verkligen stilig.Sen alla barnbarn och barnbarnsbarn.Mitt hjärta smälter när jag ser dem och får vara tillsammans med dem.Det är en rikedom alla dessa.
Min långa lista på "måste göra" blir inte nämnvärt kortare. Har i alla fall sätt trädgårdsväxterna. Hoppas att löken fick roten ner. När jag hemma och "liten" var jag och hjälpte min kusin att sätta lök, dom ville inte växa ordentligt, då fick min faster se att vihade satt roten upp och toppen ner.Idag har jag tvättat (det stod inte på min lista) Men polarkakor stod det där, så i dag får jag stryka en sak på listan. I morgon ska jag till Övertorneå så listan får vara. Jag är ju lite lat av mig så någon städning står inte där, men en massa bakverk. Det är roligare att baka.
Ganska torr blogg, eller hur?
I helgen ska troligen Seija och jag köpa blommor och plantera lite inom byn. Vi har fått en viss summa att köpa för och sätta på kommunens mark, i korsningar och rastplatser.
I juli har vihemvändardagar och 60-årsjubileum. Det kommer att tryckas ett häfte där många skrivit och berätta om PIF. Det kommer att säljas och vara försett med ett lottnummer, så man kan vinna också.
Pappas skrift kommer också att vara där.
Någon lär ha sett björn i näheten av sågkurvan, det går väl an, bara det inte är renar där.
Slutar nu innan jag blir allt för trälig.Kommentera gärna med ett leende.
Hej svejs , lyss till inande myggor, det är sommar!

Fiskafänge....Som ni ser är fenomenal i allt. Det är nämligen lax,som jag småskär den är inte fånad i småskär utan hos Ica-Maxi. Tänkte lura er att jag fångat den själv.Det är förberedelse till studentfest. Kasper gör mig sällskap på bilden. Pontus , studenten har mannekängat i kostym, och ni skulle se vilket stiligt barnbarn jag har.
Johanna och Emma med småttingar var också här, gjorde smörgåstårtor. Det var första gången jag fick hålla och se mitt senaste barnbarn.
Nu är det ny dag solen skiner men det blåser. Vi ska till Happis och titta på studenterna.Väntade att mitt äldsta barn skulle titta in i går kväll, men icke sa Nicke. Jo han var här, alltså Nicke.
Känner av mina bondearbeten. Lite värk i axlarna och latmaskarna hoppar omkring i ryggen. Det är roligt att vara hos barnen i bland. Tyvärr är mina två yngsta babysar för långt borta, så dem kan man inte besöka så där i hastigheten. Får sluta för denna gång, hoppas att ni alla har det bra.
Hej svejs! kommentera gärna.