Vårvindar friska...

leka och viska.Känd vårsång, men jag tycker att det ska vara vårvindar friska, leka och piska. De piskar verligen ,inga viskningar. Blåst i två dagar och idag en riktig regnskur.
Snön försvinner med ett huj. Till veckan är det påsk och jag måste söka dun och sätta i rönnen här ute. Förra året var det ganska mycket snö under rönnen, nu finns ingen snö där.
I kväll har jag varit på stickcafe. vi var 9 stycken. Jag har fortsatt med min krokning, så nu är jag alldeles krokig Om näsan också blir krokig så blir jag en äkta påskhäxa.Ska låna Carinas svarta katt. Sen tar jag den stora kopparkaffepanna som står på skåpet ute i köket. Hugger sen en björk och resan till Blåkulla kan börja.
I morgon har jag sista studiecirkeln för säsongen. Det ska bli skönt. På tisdag tar jag en turistresa till Övertorneå. Ska se om jag hittar ett påskägg som passar mig.
Tar det ganska lugnt annars. Det där med vårstädning har jag skippat. Just nu dras det in så mycket så det lönar sig inte i alla fall.
Erik har ju inget påsklov i år , så jag får vänta på pojkarna till sommaren.
Nu när det blev vår så hastigt har jag inte hunnit med att ta fram lämpliga kläder ännu. men i kväll är himlen så mörk så det kan vara snö i morgon .
Resorna till Pellohallen fortsätter som vanligt, och jag söker 50-öringar och kronor, och söker länge om det står en som stressar bakom mig, när jag står vid kassan. Då njuter jag!
Jag ser inte Mästarnas mästare på söndagkväll utan tittar på programmet i morgon.
Alla mina flickor har varit sjuka. Det var inte roligt. Jag fördömer den outprovade svinsprutan. Det är flera här som har varit ovanligt sjuka och de säger: alldrig mera svinvänskap.
Jag är en tjatmoster, jag vet, men jag tycker att det är ganska roligt alltid retar det någon.
Nu ska jag gå till sängs är ganska trött.
Hej svejs bland vårvindar friska!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag kommer inte dena helg men nästa så skriv en lista på vad som skainhandlas från ikea och dom övriga affärerna.

2011-04-18 @ 10:24:33
Postat av: Anonym

Jag kommer inte dena helg men nästa så skriv en lista på vad som skainhandlas från ikea och dom övriga affärerna.

2011-04-18 @ 10:24:48
Postat av: Cessi

Hahahahahaha , roligt med det där letandet efter kronor och ören i kön även om till och med jag kan känna mig svettig ibland.

2011-04-18 @ 17:04:26
Postat av: elli

Det är min kommentar som kommit in två gånger.

2011-04-18 @ 20:28:32
Postat av: Kajsa

kommer på torsdag och då kan jag hjälpa mamma att söka enkronor i kön...

2011-04-18 @ 23:28:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback