Turbulens

Ordet passar bra för mig. Överallt där jag befinner mig händer saker. Mobiltelefon på vift, portmonnä och kamera likaså plus en massa andra saker.Vet inte hur jag skulle klara av alla mina missöden utan Karungi och kukkolaborna. Nu senast var Karungi i faggorna. Hur kunde min portmonnä hamna i en kasse i Karungi?
förstår inte. Det hände igår. Det fixade sig den kom med bussen idag. Tack Katarina! Peter och Linda behöver också ett kom ihåg.
Kommer ni ihåg mobilen som åkte med Kustbussen. Den kom också tillrätta. Kameran förlade jag i London. Var och handlade i en exlusiv chökladaffär.Tillbaka till hotellet efter några timmar kom jag ihåg kameran. Tänkte den är nog borta. Döm om min förvåning när jag såg kameran stå på disken! Tror inte att det handlar on demens, jag är född sån. Mamma hade nog rätt när hon sa att jag var en äkta bohem. Tyvärr verkar det vara et släktdrag, vad säger ni om det E och K?
Börjar att skratta för mig själv när jag tänker på när jag skulle beställa hamburgare i Stockholm. Tror att jag ska göra likadant i Haparanda och ha Elisabet och Katarina med mig.
Jag tror ialla fall att Länstrafiken vet vem jag är i alla fall. Kustbussen hör väl också till Länstrafiken. Genom att jag är så känd behöver jag inte visa något leg. Har tagit ut pengar i Uppsala, Boden och Stockholm utan leg, alltså jag har varit inne på banken.
Såg just idag att regnmätaren är ute, sitter fast. Det passar bra , nu kan jag mäta snön istället för regn. Det är 50 mm snö just nu i mätaren . Ni ser vilket rörigt intellekt jag har. I morgon ska ja i alla fall ta mig an ett nytt rum och jula i. Hoppas att jag inte tappar glasögonen i någon dammhög. Får nog sluta svamla och skicka en tacksam hälsning till Granvikarna, Även en hälsning till Kukkolaborna som jag inte hann träffa.
Hej svejs bland börsar, mobiler och snömätare.

Kommentarer
Postat av: elli

Ha ha, Kajsa har nog ärvt detta av mamma. Herregud så många roliga storyn vi ska dra nästa gång vi träffas. När blir det ikea bussen då?

2010-11-18 @ 20:17:40
Postat av: Anonym

Det blir ingen Ikea buss, de åker till Luleå.

2010-11-18 @ 20:32:51
Postat av: Anonym

Det blir ingen Ikea buss, de åker till Luleå.

2010-11-18 @ 20:33:58
Postat av: Kajsa

Ett släktdrag ska man vara stolt över och vårda ömt!

2010-11-18 @ 22:37:34
Postat av: Lotta

Du är så himla underbar, lilla älskade svammel-mormor!

2010-11-22 @ 10:38:06
Postat av: angelzhu

Det blir ingen Ikea buss, de åker till Luleå.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback