Skotte

Tro nu inte att jag är från Skottland eller att jag är en hund. Nej , jag skottar snö. Det talas så mycket om rondellhundar nu så jag tänkte att ni automatiskt kopplade rubriken till hund.
Det finns ju alla möjliga hundar, lavinhundar, alphundar med kagge om halsen, lathundar osv. Men snöhundar har jag inte hört talas om.
I alla fall så har det snöat en del, så jag SKOTTAR snö. Här säger man plogar. I mina hemtrakter sa man alltid skottar. När jag talade med en av mina 08- brorsor, när jag sa jag att jag hade plogat, sa han kan du använda traktorn ? Där ser ni vad en invandrad 08 tror. När man använder en stor skotte , säger man här att man plogar.
Det är så fint och slätt framför trappan, så det ser ut som ett dansgolv.
I veckan när jag skulle vispa ägg och tog fram elvispen så försökte jag länge att försöka få in visparna i de där hålen men det gick inte. Jag kände mig verkligen frustrerad, hålen var för små. Då upptäckte jag att det var strykjärnet jag använde.
Ja ibland är man tankspridd. När jag var på väg på min rekreationstur till, ja ni vet Pellohallen hade jag klätt mig ordentligt trodde jag. Det var ju kallt. När jag kom till Lanttos tyckte jag att det kändes lite konstigt på mina fötter. Tittade neråt och till min fasa hade jag  sandaler på fötterna. Fort hem för att byta. Tur att jag inte hade hunnit längre. Jag hade säkert blivit omhändertagen.
Annars inget nytt under månen. Råkade titta på Bingo Royale i helgen. Värre smörja har inte visats på TV. Det skulle i så fall vara Förkväll med Carolina Gynning.
Jag tror faktiskt att jag skulle göra mig bättre i Tv rutan. Tänk alla rynkor och slappa muskler. Men jag har i alla fall inte silikonbröst!
I morgon är det min Övertorneådag. Jag ska väl försöka att sköta mig.
Sköt er alla mina babysar , minibabysar och minisar. Ha det bra. Hej svejs i snösvängen. 

Kommentarer
Postat av: Kajsa

Men mamma! Tur att mamma kom på att sandalerna vart för kyliga...möjligtvis kan man konstruera en kombinerad elvisp/strykjärn...kanske mamma söker patent? Hihihi...mamma skulle vara bäst på tv! även om förpackningen är snygg så är det innehållet som gäller...

2006-11-13 @ 14:18:55
Postat av: Erik

Jag tänker kanske titta på ett annat "Royale", nämligen "Casino Royale"(James Bond") på bio.

2006-11-13 @ 18:02:13
Postat av: elli

Kommer ihåg då jag och Kajsa åkte med buss till högstadiet i Svanstein. Ibland såg man en lila cykel som låg slängd i ett dike, samt våran mor som låg och tryckte med kikaren framför näsan, eller som ivrigt letade älg skit för att ta med till skolan och visa barne iklassen. Det värsta var ju när kompisarna i bussen åxå noterade den lila cykeln och kom på att det var vår mamma. Det känndes skämmigt då, men nu är det ett roligt minne. Kram älskade mamma

Postat av: Cessi

Herrregud , du måste ta det lite lugnare!
Idag vann jag 30 kronor på Keno (4 rätt plus Kung Keno).
Något attt glädjas åt.

2006-11-14 @ 02:02:18
Postat av: Sara

haha, du hade varit jätte rolig att ha i tv mormor med eller utan silikonbröst.. *skrattar* o klart jag tycker det är kul att umgås med dig o morfar, givetvis kommer vi dit någon helg snart! anledningen till att jag flyttar är att jag vill lära mig stå på egna ben.. :)

2006-11-14 @ 11:01:26
Postat av: Emma

Blev ingen pello resa nicke orkade inte köra men vi kommer nån helg

2006-11-15 @ 18:33:40
Postat av: Kronken

Was here

2006-11-15 @ 20:54:39
Postat av: mormor

Emma: Vädret var inte precis lämpat för bilkörning helgen som var. Men den som väntar på nåt speciellt väntar aldrig förlänge.

2006-11-16 @ 10:06:44
Postat av: elli

Jaha!!! Nu måste vi planera ett IKEA besök för er. Mitt i veckan!!! Jag tar en semesterdag!!!

2006-11-19 @ 20:05:30
URL: http://elli.webblogg.se
Postat av: elli

Nu är det 10 inlägg!!!!!!!

2006-11-20 @ 19:24:25
URL: http://elli.webblogg.se
Postat av: Lotta

Haha, jo jag och sara vallade skidorna och var beredda på att fara till pello, vi blev väldigt besvikna när snön plötsligt försvann..

2006-11-21 @ 15:36:02
URL: http://lottis.webblogg.se
Postat av: Britt-Maria

Oj vad jag skulle ha mycket att säga men mitt liv är det väldig snurr på just nu så jag hinner knappt slå ner rumpan hemma, men jag återkommer. Kram till alla.

2006-11-21 @ 21:34:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback