Resan

Satt på bussen och såg tillbaka på alla sorgeliga saker (Elvira Madigan) Det var lite mulet och grått och en sur chaufför. Så kom jag fram solen kom fram och genast drogs mungiporna uppåt. Sen har jag jobbat med att försöka göra väg till ladan jag tog fram jättelånga trugor (snöskor). jag ville inte be någon ploga för att det är somliga som vill åt traktorn och jag tyckte det var onödigt, så kom Markus och då var det färdigt med min stategi..Gjorde ett litet uppehåll för Jeopardy .Sen blir det ju hockey, hoppas att Frölunda vinner.Färjestad är så uppkäftiga och taggade (igelkottar) Jag väntar på sotarn, det är alltid lika spännande innan.Jag är just nu lite svettig, måste nog gå och duscha av mig, så att jag blir ren trots att jag avskyr renar.Få se om jag fixar till lite här så att inte babyproffessorn tycker att jag är slarvig.Ska nu gå och diska och lyssna på radion.Kram till alla som läser mina rader. 

Kommentarer
Postat av: Erik

Vilka är det som vill åt traktorn? Jag tycker du ska ta emot hjälp när du får. Du kan ju specificera var det ska plogas. Jag håller också på Frölunda.

2006-04-11 @ 19:35:55
Postat av: mamma

Jag hör att Frölunda spelar klassiskt, hoppas att Ledin får på moppen

Postat av: Kajsa

Håller med Erik! jag och Cessi har bakat mazariner som vi ska ta med hem till Pello i morgon, tänkte att ni skulle vilja ha nåt gott att bita i...

2006-04-11 @ 21:51:30
Postat av: Cessi

Jag tror inte mamma menar att det var våra grannar Lanttos "som ville åt traktorn"...men det trodde väl inte ni heller .
Mm mamma ..Färjestad är allt för uppkäftiga och förtjänar inte att vinna i min mening.
Heja Frölunda ...där har vi ju deesutom en av de charmiga och ödmjuka bröderna Lundkvist...
Är "sotarn" och "babyproffessorn "samma personer?
Låter inte som en självklar kombination..hehehehehehe

2006-04-11 @ 22:59:47
Postat av: elli

Gu vad skoj att ni kommer!!!!!!!!!

2006-04-12 @ 20:15:43
URL: http://elli.webblogg.se
Postat av: Erik

Njaa, tänkte inte på att Lanttos vill ha traktorn, tänkte mer på att Pello ligger nära gränsen, och att mamma hade fog för sina "farhågor".

2006-04-12 @ 22:08:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback